Adventure Camp Grospierres

Boomklimpark

Verschillende parcours

Zelfs voor de allerkleinsten

Adventure Camp
Adventure Camp3
Adventure Camp2
Adventure Camp5
Adventure Camp4
Adventure Camp7
Adventure Camp6
Adventure Camp9
Adventure Camp8

In Grospierre in het Zuiden van de Ardèche, niet ver van Ruoms vindt u Adventure Camp. Heerlijk voor een dagje uit in de zomer, in de schaduw van de bomen zullen uw kinderen zich vast en zeker vermaken.  


Er is een spelletjesbos voor de kleintjes vanaf 2 jaar met o.a. een glijbaan in de bomen, trampolines, opblaasbare en houten spelen, een mini boomparcours zonder harnas, boomhutten, een kiezelstrand en natuurlijk kun je er lekker zwemmen.  


17 boomklimparcours

Een gigantisch spinnenweb geweven in de bomen met tokkelbanen, apenbruggen, hangbruggen, slingerlianen, klauternetten en tal van andere hindernissen. Diverse parcours van makkelijk tot moeilijk naar gelang de capaciteiten van een ieder.  Ieder parcours wordt voorafgegaan door een briefing van een instructeur.  U start met het witte oefenparcours om uw vaardigheden te testen.  Begeleiders houden u vanaf de grond in de gaten en zullen u indien nodig tips geven en hulp verlenen.  U wordt permanent gezekerd en beveiligd door een leeflijn.  Iedere beoefenaar vordert in zijn eigen tempo en volgens zijn capaciteiten.


U kunt verder bij Adventure camp terecht voor Laser games, Paintball, Gelly ball(speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar), Escape game, en de Via Ferrata met een klifparcours en een passage in een grot.


Het park is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur en in het hoogseizoen van 9.00 tot 19.00 uur.


Adventure Camp
Bournet
07120 Grospierres

Tel 0033 (0)6 49 56 39 54

Op avontuur in het Zuiden van de Ardèche!