Dorpsplein Domaine Arleblanc

Het hart van de camping

Een geweldig terras

Ontmoetinsgplek

Gezelligheid

 

Ons Restaurant


Het terras in de schaduw van de eeuwenoude lindebomen en de zaal met airco zijn de beste plekken om onze smakelijke menu’s te proeven, waarin u de lokale en verse producten van de Ardèche terugvindt. Geopend vanaf 18.45 uur.

 

Onze Bar


Een cocktail, een biertje, een lekker glas koude rosé, of gewoon een verse espresso, ons barteam staat voor u klaar met iedere week een nieuwe "cocktail van de week".   In het laagseizoen dagelijks geopend vanaf 16.00 uur, in de zomer van 8.30 uur tot middernacht.


Onze Foodtruck


In juli en augustus geopend van 11.00 uur 's morgens tot 15.00 uur 's middags. U kunt er terecht voor het afhalen van overheerlijke salades, paninis, crepes, donuts en ijsjes.


 

Ijscoupes en Franse Crêpes


Fijn genieten van een overheerlijke ijscoupe of zo'n lekkere frans crêpe of een Belgische wafel.  In het laagseizoen vanaf 16.00 uur in de bar, in het hoogseizoen van 11.00 tot 15.00 in onze Food Truck en 's avonds in bar en restaurant.


Onze Pizzeria


Een grote keuze uit vers bereide pizzas op basis van tomatensaus of à la crème. U kunt ze afhalen of eten in ons restaurant. Dagelijks geopend.

 

Onze wijnkaart


De Ardèche is door zijn ligging en klimaat een wijnstreek bij uitstek. Uiteraard vindt u in ons restaurant en onze bar een uitgebreide keuze wijnen uit onze streek.


Genieten van het beste dat de Ardèche ons biedt !

unsplash